Saturday, January 2, 2016

First GIVEAWAY - Lots of Samples + Lots of Masks!

Hello, folks! :D
Firstly, HAPPY NEW YEAR EVERYONE! May this year be a great year for all of you~

Finally back again after half a year. Not that I didn't write at all. I did. But all of the posts just end up being in the draft box. Lol. Because most of the photos are not complete so yeah...

And you can see, if you've been reading my blog for a few times, I changed my blog layout and kinda reconstruct it...

Now to the very main course, yes! On this very first day of new year I'm gonna held my very first giveaway! *clap3*
However, this giveaway is available for Indonesians only....(sorry to my international reader really >_<)


The first batch prizes are all sample sizes
Here's the list (from top left):
1. AHC Hyaluronic Serum x2
2. AHC Hyaluronic Toner x2
3. AHC Collagen Cream x2
4. AHC C-Cream x3
5. The Saem Cell Renew Bio Micro Peel x3
6. The Saem Gem Miracle Black Pearl 02 Bubble Mask x3
7. AHC Hydra B5 Soother x2
8. Etude House Collagen Moistfull Cream x2
9. Skinfood Black Pomegranate Emulsion x2
10. Etude House Moistfull Super Collagen CC Cream x2
11. Nature Republic Super Origin Collagen BB Cream x2
12. Nature Republic Super Origin CC Cream Tinted x2
13. R Serum Revitalizing Special Gen x2
14. Nature Republic Apple Mint Body Wash x4
15. Nature Republic Argan essential Deep Care Hair Pack x1
16. Skinfood 50% Shea Butter Body Emulsion x2
17. Etude House Milk Talk Strawberry x2
18. It's Skin Sensitive Watery Moisturizer x1
19. Nature Republic Snail Solution Foam Cleanser x1
20. Innisfree Green Tea Seed Serum x1
21. The Saem Chaga Anti-Aging Emulsion x2
22. The Saem Chaga Anti-Aging Skin x2
23. Etude House Precious Mineral BB Cream Perfect Fit x1

(I forgot to include these in the above pic lol)
24. Seatree Donkey Milk Water Drop Cream x2
25. Seatree Steam Cream Anti Wrinkle/Brightening x2
Total of 50 SAMPLES


The second batch prizes are masks only
1. The Saem Pure Natural Mask Sheet Snail x10
2. Pretty Skin NMF Total Solution Aqua Ampolue Mask x5
3. Nature Republic Snail Solution Mask Sheet x5
4. The Saem Global Eco Mask Sheet x3
5. Nature Republic Real Nature Mask Sheet Tomato x2
Total of 25 MASKS

Okay, so how to join?
1. Follow my blog by Google Friend Connect (It's the 'Join this site' button on my blog's right sidebar)
2. Like Carol's Reverie Facebook Page
3. Follow my Instagram account - @nc_tsai
4. Repost picture(s) of the prize of your choice to your IG, in the caption please share why you want the prize, mention my Instagram account (mention only), TAG 2 of your friends, and with #CarolsReverieGiveaway in the end.
5. Comment below with your GFC name, Facebook name, Instagram account name, and e-mail address
This is for the samples prize

And this is for the masks prize

(Okay I'm switching the language for the easier)
Yang 5 diatas merupakan ketentuan wajib. Kalau kalian sudah melakukan 5 hal tersebut maka akan termasuk dalam pemilihan pemenang nanti sebagai 5 entry. Nanti kalau yang ketauan nggak sesuai ketentuan akan didiskualifikasi loh,, kan sayang padahal ketentuannya gak terlalu ribet kan? Hehehe

Kalau kalian ingin ikutan keduanya, maka post di instagramnya juga harus 2 foto dan maka akan dihitung ikut 2-2nya. Contohnya, di kalian repost foto sample dan foto masker, maka kalian akan diikut sertakan ke pemilihan pemenang kedua hadiah

Untuk entry tambahan, kalian bisa:
1. Repost foto hadiah yang diinginkan di IG dengan ketentuan diatas tadi (boleh berkali-kali maksimal 3x sehari)
2. Share link post ini ke Facebook  dan tag facebook page Carol's Reverie (maksimal sehari 1x)
Setiap 1x post ig atau fb akan dihitung menjadi 1 entry tambahan

3. Pasang foto hadiah pilihan di sidebar blog kalian bagi yang punya blog (tolong comment blog address juga)

Giveaway ini akan berlangsung sampai 14 Februari

diperpanjang sampai 29 Februari.

Dan akan aku umumkan pemenangnya 3-4 hari setelahnya di post ini dan pemenang akan dipilih secara random.

Sekian dulu informasi giveawaynyaa
Kalau ada yang kurang bisa tanya langsung di blog ini, atau mau e-mail juga boleh ^_^

See you in the next post!

With Love,
Carol

26 comments:

  1. haii ci, aku mau ikutan. tp kok GFCnya ga bs difollow ya? setiap diklik munculnya gini " We're sorry...

    We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Udah bisa ci, aku otak atik widgetnya.

      GFC : Airin Ayuri.
      Fb : Airin.
      IG : @airin_ayuri .

      wish me luck

      Delete
    2. Blog : kawaii-diary98.blogspot.com

      Delete
    3. Makasih udah ikutann. good luck yaa ;)

      Delete
    4. hihihi amiin.
      wish me luck.

      anw aku lupa naruh email ci lol, maaf ya ci jadi spam comment gini .
      emailnya : Aerinpark18@gmail.com

      Delete
  2. hai kaaa wah aku baru tau kaka aku liat di explore post giveaway kaka aku ikutan boleeh yaaa:)

    GFC : jul wijulee
    Facebook : wijulee Jul atau Widya julyana
    IG : rarazenaa
    email : kamjowjl88@gmail.com

    ignya memang agak menyimpang gitu hihiii
    wish me luck yaa ka makasiiiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haloo makasih udah mau ikutan, tp kyknya gfc km blm ngefollow blog aku deh,, gk kedaftar soalnya hehehe dicek lagi yaa :D

      Delete
    2. Sekarang udah kaaa 😉
      So wish me luck, cause I'm really in love with Korean stuff≧﹏≦❤

      Delete
    3. aku udah share di blog aku jugaaa
      http://widybaale2.blogspot.co.id/

      Delete
    4. aku udah share di blog aku jugaaa
      http://widybaale2.blogspot.co.id/

      Delete
  3. Hello.. thank you for hosting such a beautiful giveaway.. wish me luck to win it..
    Here is my details:
    GFC: clair de lune
    Facebook: wenny yong
    IG: @wenny.yong
    Email: skyyvodka83@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck! :D

      Delete
  4. GFC name: Theresia SyanLi Octavia

    Facebook name: Theresia Syanli . www.facebook.com/cenviere25

    Instagram account name: @theresiasyanli

    e-mail address: theresiasyanli@yahoo.com

    Shared on instagram
    1. https://www.instagram.com/p/BAHLa_OsyOe/
    2. https://www.instagram.com/p/BAMal3EsyDZ/
    3. https://www.instagram.com/p/BAQsYkksyLT/
    4. https://www.instagram.com/p/BAZxXcmMyGy/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck! :D

      Delete
  5. GFC : fenny.aprilya1704
    Fb : fenny cute'z
    IG : fenny_aprilya1704
    email: fenny_aprilya1704@yahoo.co.id

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck! :D

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. GFC : Shasa Chan
    Facebook : Shasa Chan
    IG : @shachiaa
    email : kunshaa@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck! :D

      Delete
  8. mungkin agak telat buat ikutan, aku harap aku masih ada kesempatan dan keberuntungan ^^ so aku join ya..

    GFC name : rei stilldoll
    Facebook name rei stilldoll
    Instagram account name : @pheeenaaa
    and e-mail address : vinajihanfahera@gmail.com
    blog : reistilldoll.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih akan berlangsung lumayan lama kok hehehehe

      thank you for joining and good luck! :D

      Delete
    2. kalau me-repost kedua max 2 kali itu kalau hadiah yang dipilih 2 artinya repsotnya boleh sampe 6x?

      Delete
  9. GFC name: Rhena Indria
    Facebook name: Rhena Indria
    Instagram account: @indriarhe
    e-mail address: indriarhena@gmail.com

    aku juga pasang foto giveaway nya di blog aku (rhenactivity.blogspot.co.id), aku juga share giveaway ini di facebook dan instagramku!

    Wish me tons of luck! :3

    Thank you!

    ReplyDelete
  10. Ci, aku kok ngetag fanpage nya di facebook nggak bisa, ya?:( jadinya cuma baru share doang.
    Btw, hadiah yang sebanyak itu buat berapa pemenang ci? Hehe makasih

    ReplyDelete
  11. GFC Nia Fianda
    FB Nia fianda
    IG niafia11
    Email niafia11@gmail.com
    Thank yu sooo much

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete